bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

SCOALA DE
TERAPIE ASISTATA DE ANIMALE

Adu-ti cainele la scoala!

Clubul Cainilor Utilitari prin Departamentul de Terapie si Activitati Asistate de Animale tine cursuri de dresaj pentru pregatirea utilitara a cainilor de Interventii Asistate de Animale. Vom anunta data de incepere a noului curs pe paginile noastre de Facebook TAA si Facebook CCU

No photo description available.

„Scoala de terapie” incepe cu o evaluare PADA – Personality Assessment for Dogs in AAI, conform standardelor internationale IAHAIO, care consta in diferite probe pe care echipa formata din om si caine le va parcurge. O comisie va evalua personalitatea cainelui pe tot parcursul probelor si va acorda un punctaj; in functie de acest scor, cainele poate parcurge disciplina de terapie. Aceasta consta intr-un curs de grup, cu 25 de sedinte practice, care incepe cu teorii din dresaj si continua cu exercitii specifice. In completarea cursului, specialistii nostri din domeniu vin cu 10 sedinte suplimentare care au ca scop impartasirea experientei si crearea unor proceduri de interventie. Prin expunerea echipei la diversi stimuli, se urmareste obtinerea  unor raspunsuri adecvate terapiei asistate de animale, in diferite conditii de lucru.

„Scoala de terapie” se incheie cu evaluarea finala, iar cursantii care obtin un punctaj satisfacator vor primi o diploma de absolvire.

Evaluarea initiala, programa de disciplina de terapie, precum si evaluarea finala, se vor face sub indrumarea instructorului canin, Cristian Anghel.

Durata: 3 luni
Numar de sedinte: 25 de sedinte practice + 10 sedinte suplimentare (teorie, studii de caz)
Locatie: parcul Crangasi/ Bucuresti
Pret curs: 500 lei/luna

Pentru inscriere, costuri evaluare PADA si alte informatii organizatorice,contacteaza-l pe colegul nostru Cristian Anghel, la numarul 0726417373

Adresa Noastra

Șoseaua Iancului 9, București

Contact

Telefon: 0721682435

Copyright © 2022. All Rights Reserved.
Carefully crafted by OpalThemes.