AJUTA-NE IN SUSTINEREA ACTIVITATILOR NOASTRE!

Ajuta-ne sa pregatim caini pentru situatii speciale
https://www.terapiecucaini.ro/wp-content/uploads/2022/03/doneaza.png

20 lei

50 lei

100 lei

DE CE SA DONEZI 3.5% DIN IMPOZIT?

Pentru toti aceia care ne cunosc si doresc sa ne sprijine in activitate, Formularul 230 este o metoda  simpla prin care poti redirectiona pana la 3,5% din impozitul anual  pe venit pentru asociatia noastra.  Formularul se completeaza foarte simplu, online 💻📱.

Clubul Cainilor Utilitari se bazeaza pe ajutorul comunitatii si are nevoie de tine pentru a-si putea  continua activitatea.

Cine poate dona?

Orice persoana fizica cu statut de angajat poate dona catre proiectele si programele noastre:

Terapie Si Activitati Asistate De Animale Bucuresti, program de pregatire si interventie a voluntarilor cu caini de terapie pentru copii sau persoane aflate in dificultate
Caini de Salvare C.C.U, program de pregatire si interventie a voluntarilor cu caini de interventie in caz de cutremur sau disparitii
Scoala lui Codrut, program de dresaj gratuit pentru persoanele care adopta un caine fara stapan
Romanian Prison Dogs Program, program de reabilitare a cainilor fara stapan si a rezidentilor din Penitenciarul Jilava
Cum poti dona?
Doar 2️⃣ pasi sunt de făcut:
❗Formularul 230 poate fi completat online, semnat cu ajutorul mouse-ului sau prin touchscreen si se gasește aici: https://formular230.ro/asociatia-clubul-cainilor-utilitari
❗ Se descarca pdf si se trimite sub forma de atasament la adresa info@caini-utilitari.ro
In perioada depunerii, ne vom ocupa noi de trimitere catre agentiile ANAF din Bucuresti sau din tara.

La ce va ajuta contributia ta?

Fie ca vorbim despre pregatirea câinilor de interventie in caz de cutremur sau a câinilor de  terapie asistata de animale, CCU se bazeaza pe ajutorul tau pentru a aduce schimbari in comunitate.

DIRECTIONEAZA 20% DIN IMPOZITUL PE PROFIT

  • Directioneaza 20% din impozitul pe profit: in cazul in care esti persoana juridica, pentru incheierea contractului de sponsorizare. contacteaz-o pe Luciana la numarul de telefon 0721682435 sau scrie-ne la luciana.manole@caini-utilitari.ro. Prin acest gest, poti oferi terapie gratuita copiilor defavorizati. Poti descarca Contractul cadru de sponsorizare de aici.

ALTE FORME PRIN CARE NE POTI AJUTA 

  • Alaturandu-te ca voluntar in echipa noastra. Intotdeauna avem nevoie de oameni dedicati, voluntari convinsi, care vor sa ofere din timpul lor unei cauze nobile. Fie ca vii alaturi de cainele tau si formezi o noua echipa, fie ca te implici in strangeri de fonduri, Social-Media, grafica sau IT, noi te primim cu bratele deschise. In baza unui contract de voluntariat putem oferi impreuna bucurie celor din jur. Scrie-ne la adresa luciana.manole@caini-utilitari.ro
  • Suportand cheltuielile unui copil din programul de TAA
  • Finantand diferite proiecte, activitati si evenimente ale echipei
  • Donand fie individual, fie in numele companiei/ organizatiei pe care o reperezinti
  • Donand jucarii, accesorii pentru copii
  • Promovand programele noastre in cercurile de prieteni, cunoscuti sau in randul angajatilor din compania unde lucrezi
  • Promovand pagina noastra de facebook

Contul IBAN al Echipei de Terapie Asistata de Animale:
Titular : ASOCIATIA CLUBUL CAINILOR UTILITARI
IBAN : RO79 RZBR 0000 0600 1317 2929
Moneda : RON
Nume banca : Raiffeisen Bank
Cod Swift : RZBRROBU

Codul de identificare fiscala: 27853611

DONEAZA PRIN CARD BANCAR SAU TRANSFER ONLINE
De ce sa ajuti? Suntem o echipa de profesionisti mereu cu zambetul pe buze pentru ca iubim ceea ce facem! Am dori sa-ti marturisim insa ca drumul nu ne este pavat numai cu soare, lucruri usoare si momente fericite. Ne deschidem sufletul in fata ta si iti spunem ca de multe ori ne intalnim cu lucruri si imagini care ne lasa fara cuvinte. Dar ceea ce ne face sa ne urmam misiunea este dorinta de a infrunta boala in cele mai urate forme ale ei, de a lupta impotriva neputintei, fricii, sentimentului de abandon, neacceptarii si renuntarii la viata. Toate acestea traite intr-un mod absurd si nedrept…de copii si batrani.

DE CE sa ne ajuti pe NOI?

Pentru ca alaturi de cateii nostri aducem bucurie, speranta si magie acolo unde e nevoie; pentru ca uneori, un suflet de catel aduce mai mult decat poate oferi un om. Impreuna am ajutat pana acum 30.000 de suflete, iar numaratoarea continua.

DONEAZA! Tu ne poti ajuta sa mergem mai departe si sa le aratam tot mai multor copii si batrani ca lupta nu se termina aici, ca nu au tras un loz necastigator si ca nu sunt uitati!

Adresa Noastra

Șoseaua Iancului 9, București

Contact

Telefon: 0721682435

Copyright © 2022. All Rights Reserved.
Carefully crafted by OpalThemes.