24 noiembrie 2017. Niciodata echipa noastra nu a avut un public atat de numeros si atat de generos in zambete, apauze si atentie :). Doamna Conferentiar Universitar Doctor, Valentina Rujoiu, a sustinut un curs pe tema violentei domestice, scotand in evidenta rolul pe care cainii de terapie il pot avea in recuperarea victimelor.

Asa am cunoscut peste 100 de studenti, profesori si alti invitati speciali, impreuna cu care am inteles inca o data cat de importanti sunt cateii din viata noastra si cat de mult conteaza ca cineva sa te iubeasca neconditionat. Totodata, acest eveniment a dus un buget mai mare cu 550 lei, bani donati de catre toti cei care au vrut sa fie impreuna cu echipa de terapie mesageri ai Mosului.

Va multumim tuturor pentru pretioasele momente avute impreuna si abia asteptam sa ne reintalnim.

La acest eveniment au contribuit urmatorii din partea Asociatiei Clubul Cainilor Utilitari: conf. univ. dr. Valentina Rujoiu; conf. univ. dr Octavian Rujoiu; Luciana Manole, Carla Alina Buleanu, Diana Batorii, Laura Mlc, Robin de Simion si vedetele cu 4 labute Gigica, Happy the Therapy Dog, Maya, Happy the BorderCollie si Tess the Golden soul ♥.

Vizita noastra in imagini: http://bit.do/VizitaFacultate

Adresa Noastra

Șoseaua Iancului 9, București

Contact

Telefon: 0721682435

Copyright © 2022. All Rights Reserved.
Carefully crafted by OpalThemes.