Ce ai face daca copilul tau ar avea cancer? Ai spune la fel de nonsalant buna dimineata? Sau buna seara? Oare bucuriile, framantarile si visele voastre ar fi aceleasi? Te intreb pe tine, pentru ca si eu ma intreb pe mine…oare as reusi sa imi fac copilul sa mai rada, sa mai spere, sa mai lupte? M-as apleca mai mult asupra acestei cauze? As dona mai mult? As ajuta mai mult?

„Cancerul la copii este a doua cauza de deces la categoria de varsta 4-15 ani din lume”, spune dr. Monica Dragomir (IOB). „Pentru copil si pentru familia lui, cancerul inseamna o schimbare radicala a stilului de viata. Prioritatea numarul 1 devine supravietuirea, toate celelalte trec in plan secund. Copiii petrec multe ore in cabinetele medicale, fac diverse analize, lipsesc de la scoala sau de la alte evenimente cu prietenii si familia.

MagiCAMP incearca sa le dea putin inapoi din ceea ce le-a fost luat. Adica multa joaca. Joaca la greu!” ne spune site-ul oamenilor care si-au facut un scop in viata din a reda copilaria celor care petrec atat de mult timp in spitale.

Si noi, echipa de Terapie si Activitati Asistate de Animale Bucuresti, vom merge in acest an in tabara pentru copii cu afectiuni oncologice. Joi,7 iulie, vom incerca sa aducem zambetul pe buze acestor suflete greu incercate de soarta. Ne vom deplasa in Branesti, Dambovita si, impreuna cu partenerii nostri – blanosii cei magici – vom face activitati si vom aduce bucurie. Luciana, Ana, Mara, Cristina, Robin si Alex se pregatesc deja de drum.

Anul trecut, echipa noastra s-a deplasat in tabara de doua ori. Daca vrei, poti revedea imagini deosebite din experienta noastra aici http://www.terapiecuanimale.ro/activitatile-noastre.html

In acest an, echipa noastra va avea 4 deplasari in luna iulie.

Te poti implica si tu. Vrem sa lasam fiecarui copil cate o a amintire. Poti sa donezi jucarii, carticele de povesti, de colorat sau poti dona bani in contul de Terapie Asistata de Animale: RO67 RZBR 0000 0600 1318 4882

Ajuta-ne sa ajutam!

Adresa Noastra

Șoseaua Iancului 9, București

anpc-sal
banner-772x250

Copyright © 2024