Cu bucurie anuntam semnarea unui nou PROTOCOL de colaborare, parteneriat care aduce un plus de dezvoltare si valoare, care deschide noi orizonturi in domeniul terapiei si activitatilor asistate de animale. Aducem multumiri speciale Rectorului ASE, prof. univ. dr. Nicolae Istudor, Prorectorului ASE, prof.univ.dr. Dorel Paraschiv, coordonatorului proiectului ASE ”Academia SpErantei”, prof. univ. dr. Virginia Maracine, conf. univ. dr. Octavian Rujoiu – Departamentul de Filosofie si Stiinte Socioumane ASE / sociolog in echipa de Terapie si Activitati Asistate de Animale, Bucuresti, precum si doamnei conf. univ. dr. Valentina Rujoiu – sociolog si asistent social in echipa noastra. Legat de ce aduce aceasta colaborare, nu putem sa gasim o exprimare mai buna decat a Virginiei Maracine:

“Academia de Studii Economice din Bucuresti diversifica si modernizeaza continuu aria sa educativa, de data aceasta prin semnarea Protocolului de colaborare cu Asociatia Clubul Cainilor Utilitari din Bucuresti.Activitatile comune se vor derula in cadrul proiectului ”Academia SpErantei – Voluntariat din Iubire pentru Viata” si ele au ca obiectiv cresterea nivelului de cunoastere al membrilor comunitatii universitare a ASE in privinta ingrijirii si protectiei mediului si a animalelor, precum si a beneficiilor interactiunii om-animal si om-mediu.
Impreuna cu specialistii Clubului Cainilor Utilitari vom desfasura in universitatea noastra, in beneficiul membrilor comunitatii universitare:
– programe educative pe tema interactiunii om–animal;
– sedinte de terapie asistata de animale, in speta cu ajutorul cainilor utilitari din echipa, pentru beneficiari de diferite varste si cu diferite afectiuni, fobii sau dizabilitati,;
– ateliere specifice asistate de caini utilitari dedicate studentilor care sufera de stres in timpul sesiunilor de examene.
Totul pe baza de voluntariat si din iubire pentru viata! <3”

Adresa Noastra

Șoseaua Iancului 9, București

Contact

Telefon: 0721682435

Copyright © 2022. All Rights Reserved.
Carefully crafted by OpalThemes.