Proiectul „Terapeut cu codita 2” s-a desfasurat in anul 2020, avand ca beneficiari 8 copii si adolescenti diagnosticati cu Sindrom Down, inscrisi in Asociatia Down Plus Bucuresti si Asociatia Angels Down Friends. Timp de 4 luni ne-am intalnit cu fiecare in parte o data pe saptamana si am lucrat in baza unui plan personalizat. Pe langa asociatiile mentionate, firma Advantage Software Factory a beneficiat de vizita cateilor nostri. Si in acest an sponsorul proiectului a fost S.C.Green Net.S.A.

 

 

 

 

 

 

Despre Green Net

Cu 20 de ani experienta in domeniul importului si distributiei de produse cosmetice, dermatocosmetice, suplimente alimentare si dispozitive medicale, GREEN NET este un jucator cheie pe piata farmaceutica din Romania, diferentiindu-se prin solutii inovatoare, rapiditate si expertiza in slujba sanatatii si a frumusetii.

GREEN NET detine o echipa cu experienta in domeniu, iar intreaga sa activitate, de la import si pana la vanzarea finala din farmacii beneficiaza de strategii inovatoare de marketing, o forta logistica performanta si solutii eficiente de vanzare.

De peste 10 ani, GREEN NET a lansat BEAUTIK Haute Parfumerie, o afacere de succes pe piata parfumeriilor de lux din Romania. O selectie riguroasa de case de parfum exclusiviste reprezinta principala carte de vizita a BEAUTIK Haute Parfumerie.Lantul de parfumerie de lux BEAUTIK este intr-o continua dezvoltare si detine 6 magazine localizate in: Baneasa Shopping City, Mario Plaza Shopping Center (unde puteti vizita si Muzeul Parfumului), Promenada Shopping Gallery, Afi Cotroceni, Palas Mall Iasi, Constanta City Park.

Prin sustinerea implicarii sociale, Green Net a sponsorizat diverse proiecte initiate de persoane cu dizabilitati sau de catre tineri sportivi, creand momente de neuitat, amuzante si emotionante, cu scop caritabil.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adresa Noastra

Șoseaua Iancului 9, București

anpc-sal
banner-772x250

Copyright © 2024