4 aprilie 2017. Astazi, de ziua internationala a animalelor fara stapan, va invit sa aflati povestea catelusei Gigica, gasita pe strada, adoptata si crescuta cu iubire.
La numai doua luni, un ghemotoc mic de blanita, zacea in agonie in fata Facultatii de Medicina Veterinara. Printr-o conjunctura aparte, Cristian a gasit-o. I-a zis atunci “hai Gigele, sa te duc la doctor”. Pentru ca avea fracturi la ambele labute de pe partea stanga, aproape niciun medic nu a vrut sa intervina chirurgical, iar soarta ghemotocului se parea ca nu e de partea lui. Dupa multe usi inchise, doctorul Bercaru a fost singurul care a acceptat sa o opereze. Bietul catel a avut tije in oase, iar recuperarea a durat cateva luni bune, timp in care cineva a avut grija in permanenta sa ii fie bine. Cristian a adoptat-o, si el a fost cel care a ingrijit-o; mai mult de atat, el a vazut un mare potential in acest catel si a propus evaluare si dresaj, in vederea formarii unui caine de terapie si activitati.
Intre timp, Gigel a crescut, a inceput sa raspunda la nume, iar cand cei din jur si-au dat seama ca de fapt nu este mascul, ci femela, numele i s-a schimbat in Gigica.

Gigica este exemplul perfect de catel, care odata salvat, devine loial, recunoscator si iubitor. Trecuta prin multe antrenamente, handleri diferiti, tabere de dresaj, zeci de evenimente la fostul loc de munca, Gigica este cel mai iubit catel de catre copii, fiind intotdeauna fericita in preajma lor. Unii vad in ea cel mai frumos catel; altii vad in ea cel mai mic catel, sau cel mai bun, sau cel mai negru, insa eu, mamica ei de acum, vad in ea cel mai bun prieten, gasesc in ea cea mai mare toleranta si acceptare, iar cand ma uit in ochii ei, vad un suflet care ofera iubire neconditionata si afectiune. Impreuna cu ea, eu am invatat ce inseamna sa faci echipa cu un catel si alaturi de ea am ajuns la peste 20.000 de copii. In toti acesti ani, opt la numar, m-am temut si ma tem in continuare ca o voi pierde; si stiu ca va veni si ziua aceea, dar pana atunci Gigica va mai face fericiti cel putin doi copii, copiii mei.

Mai sunt multe de spus, iar eu am de povestit zile intregi. Astazi, de ziua internationala a animalelor fara stapan, am sa te rog pe tine – cel care citesti, sa adopti un suflet care are nevoie de tine. O sa iti dai seama ca vei gasi si tu o Gigica a ta, si vei fi recunoscator pentru fiecare fluturat vesel de codita care iti va umple viata de bucurie. Adopta!

Luciana, coordonator proiecteTAAA

Adresa Noastra

Șoseaua Iancului 9, București

Contact

Telefon: 0721682435

Copyright © 2022. All Rights Reserved.
Carefully crafted by OpalThemes.