Ne-am deplasat la Casa Gabriel a Fundației Fara și am oferit cu căldură giumbușlucuri făcute de căței frumoși cu ochi sclipitori, oameni cu lese care au avut zâmbet pe buze și cadouri, oferite cu drag de toți cei de acasă. Am întâlnit copii care s-au bucurat, au ras, au aplaudat și au dat atenție blănoșilor noștri speciali, #Maya și Happy the BorderCollie.

Toți cei vizitați sunt copii fără familie, luați din centre de plasament, sau sunt cazuri sociale deosebit de grave. La Fundația Fara, toți acești copii locuiesc într-o casă de tip familial; ei sunt învățați cum să se descurce cu treburile casei și sunt îndrumați să meargă la școală.

Anca, Adina, Daniela, George, Ion, Andreea, Valentina, Octavian, studenților de la Facultatea de Sociologie și Asistență Socială, elevilor de la Școala Gimnazială nr 7, clasa doamnei Raissa Nedelcu și tuturor celorlalți, cărora vă mulțumim că ne-ați ajutat să aducem spiritul Crăciunului în această casă ❤, alături de Diana, Robin, Cristian și Luciana Manole.
Photo credits – Mara Vasilescu

Adresa Noastra

Șoseaua Iancului 9, București

Contact

Telefon: 0721682435

Copyright © 2022. All Rights Reserved.
Carefully crafted by OpalThemes.