In anui 2020 si in 2021, Lidl Romania a sustinut departamentul de Terapie si Activitati Asistate de Animale, contribuind astfel la terapia unui numar de 8 copii cu tulburari de neurodezvoltare, proveniti din medii sociale defavorizate. De asemenea, datorita sumelor provenite din campaniile Lidl, echipa de terapie a fost sustinuta in parcursul academic si in formarea continua.

In 2021, Lidl Romania a lansat o noua campanie prin care sustine, pentru al doilea an consecutiv, programele de pregatire si interventie pentru cainii de utilitate sociala realizate de Clubul Cainilor Utilitari. Astfel, in perioada 28.06 – 31.07.2021, pentru fiecare produs achizitionat din gamele Orlando si Coshida, dintre cele doua semnalizate la raft, Lidl doneaza 1 leu catre Terapie Si Activitati Asistate De Animale Bucuresti.

In perioada 6 – 31 august 2020, pentru fiecare produs Orlando sau Coshida, dintre cele semnalizate la raft, #LidlRomania a donat 1 leu pentru Clubul Cainilor Utilitari, departamentul de Terapie si Activitati Asistate de Animale. Mai multe aici .

#PentruUnViitorMaiBun

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adresa Noastra

Șoseaua Iancului 9, București

Contact

Telefon: 0721682435

Copyright © 2022. All Rights Reserved.
Carefully crafted by OpalThemes.