Sunt deja o echipa sudata foarte bine emotional , iar ca sa se cunoasca mai bine de atat, impreuna vin la Scoala de Terapie.

La rugamintea noastra de a ne spune de ce vrea sa faca terapie asistata de animale, Ileana ne spune:
“Am avut caini de mica, cu pedigree si fara, si tot timpul am incercat sa fac terapie cu ei (sa ajut oamenii), asa cum am stiut eu. Am simtit ca asta trebuie sa fac, asta este in firea mea.
Si de cand il am pe Toby totul a devenit mult mai intens.

Pe Toby l-am adoptat in urma cu doi ani. El se afla intr-o conditie precara, iar eu eram cam in aceeasi situatie. A fost dragoste la prima vedere si din prima zi de cand am luat lesa in mana, am fost o echipa. Mi-a salvat viata de doua ori la propriu si vad bucuria din ochii lui atunci cineva il mangaie sau se joaca cu el.

Eu una, imi doresc sa pot ajuta cati mai multi oameni aflati in impas. Si nu vorbesc doar de dizabilitati. Merg pe strada si vad oameni preocupati, cu multe griji si suparari iar Toby se duce glont la ei si ai face sa zambeasca.

Despre scoala ce sa spun : este o stare de spirit care nu poate fi descrisa.
La fiecare sedinta de curs invatam lucruri noi, pe care incercam sa le punem in aplicare atunci cand avem posibilitatea. Facem si greseli ca deh…nu toata lumea se naste invatata, dar incercam sa ne corectam si sa pasim mai departe cu zambete. Toby este fericit ca este cu mine pe teren, ca lucram dar ne si distram cu prietenii noi de acolo.
In drumul spre casa toata lumea ne intreaba unde am fost si noi foarte madri spunem ca venim de la cursuri. 🙂
Eu lucrez cu Andrei, sufletelul cu sindram Down si tare se mai distreaza cand il pun pe Toby sa faca diverse lucruri invatate la curs. Si drept sa spun, sunt foarte fericita ca il pot ajuta, mai ales ca acum a capatat foarte mare incredere in mine .

Nu stiu daca vom intra in echipa de terapie, dar sunt recunoscatoare pentru toate lucrurile invatate la curs si fericita ca am intalnit persoane cu aceleasi preocupari ca mine.

Pentru ca vreau sa le arat celor care sufera ca mai exista speranta in spatele usilor inchise, pentru asta imi doresc sa fac terapie asistata de animale. Si pentru ca totul este sa vrem sa daruim bucurie!

Adresa Noastra

Șoseaua Iancului 9, București

Contact

Telefon: 0721682435

Copyright © 2022. All Rights Reserved.
Carefully crafted by OpalThemes.