O emotie minunata ne-a adus ieri impreuna. O stare de liniste, de acceptare, de libertate – o traire altfel, mult mai intensa, mai plina, mai aproape de suflet.


Help Me Be A Rockstar 3 a fost cel mai frumos concert organizat si adaptat persoanelor cu dizabilitati la care echipa noastra a participat vreodata, impreuna cu cainii speciali de terapie. Am fost toti ca o familie frumoasa, intr-o minunata zi de duminica, moment in care ne-am strans sa ne povestim, sa depanam amintiri, sa plangem, sa radem. S-au pus mese multe, mancaruri felurite, bauturi pe toate gusturile; s-au aranjat toate spatiile din interior si exterior, astfel incat fiecare membru al familiei sa isi poata gasi un loc in care sa se simta minunat (si asa a fost!); s-a ales cea mai fina muzica si au fost invitati cei mai faini artisti si totul a fost potrivit pentru invitatii speciali; s-au adus ajutoare, voluntari, care sa faca povestea sa fie cat mai aproape de dorinte. Casa si curtea au fost plina de catei – speciali si ei, care au facut atmosfera sa semene cu ”acasa”; copiii s-au jucat in voie, in timp ce parintii au uitat pentru o vreme de suparari si de necazuri, iar lacrimile au fost doar pentru bucuria ca am stiut cu totii ca suntem intelesi.
O intalnire emotionanta cu lume buna, cu oameni faini, cu Supereroi printre noi, cu profesionisti, cu de toate!

Multumim pentru oportunitatea de a fi trait aceasta zi, urmatorilor: Ruxandra Mateescu, Vlad Mateescu, Alin Halatiu, Psihoterapeut Cristina Chicos, Club Expirat, Carla Alina Buleanu, Tania Stefanescu, Georgiana Neagu, Horia Mitocaru, Catalin Ologeanu, Anghel Cristian si Eva, dar si minunatilor catei Mura, Summer, Molly si Happy.

Coordonator: Luciana Manole

Adresa Noastra

Șoseaua Iancului 9, București

anpc-sal
banner-772x250

Copyright © 2024