bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Descopera echipa iubitorilor de catei

https://www.terapiecucaini.ro/wp-content/uploads/2022/04/Luciana-640x640.png
Luciana Manole
Director de programe in cadrul departamentului de Terapie si Activitati Asistate de Animale (Clubul Cainilor Utilitari)
Luciana este mama a doua fete, licentiata in psihologie, psiholog in formarea de baza si masterand in psihologie- Psihodiagnoza Cognitiva si Consiliere Psihologica. Luciana este pedagog de recuperare, are o diploma in Tehnici ABA (ABA Masters) si a parcurs numeroase cursuri de formare profesionala in lucrul cu familia si copilul (formator- Psiholog Andreea Neagu). Urmeaza programe de formare in Psihoterapia Integrativa (Asociatia Romana de Psihoterapie Integrativa), in terapia DIR Floortime, cat si in domeniul psioterapiei copiilor si a adolescentilor (Iestca). De 8 ani coordoneaza Departamentul cu tot ce inseamna proiecte, interventii, echipe etc si intervine alaturi de catelusa ei, Alice.
https://www.terapiecucaini.ro/wp-content/uploads/2022/04/Cristi-640x640.png
Anghel Cristian
Este unul dintre cei 4 parinti ai Asociatiei si unul dintre primii oameni care au facut terapie asistata de animale. Cristian este instructorul canin care antreneaza echipa, el ocupandu-se de cursurile de disciplina de baza si cel de terapie. La inceputul anului 2022, a urmat un curs de formare desfasurat in Polonia, in cadrul Icofa (International Center of Anthrozoology), devenind primul evaluator PADA (Personality Assessment for Dogs in AAI) din Romania.
https://www.terapiecucaini.ro/wp-content/uploads/2022/08/Mara-640x640.png
Mara Iuliana Vasilescu
Este membru in Club de acum 5 ani. Este pedagog de recuperare, consilier in dezvoltare personala, licentiata in Sociologie si Asistenta Sociala si absolventa a unui master de Psihoterapii Cognitiv- Comportamentale. In prezent desfasoara o formare in terapia DIR Floortime. Alaturi de catelusa ei, Betty, intervine in terapie si in activitati, aducand bucurie si zambete tuturor beneficiarilor pe care ii intalnesc. (schimbat poza)
https://www.terapiecucaini.ro/wp-content/uploads/2022/04/Georgiana-640x640.png
Georgiana Ramona Neagu
Este specialistul din echipa care coordoneaza activitatea, face planul de interventie, seteaza obiectivele si ajuta toata echipa sa inteleaga tot demersul terapeutic. Alaturi de catelusa ei, Mura, Georgiana intervine in proces si pe post de handler
https://www.terapiecucaini.ro/wp-content/uploads/2022/08/Mihaela-640x640.png
Mihaela Sandu
A absolvit Facultatea de Psihopedagogie Speciala, urmata de Masterul de Logopedie din cadrul Universitatii Bucuresti. De asemenea, a terminat si o formare continua de baza in Psihoterapia Cognitiv- Comportamentala din cadrul Asociatiei AHPCC. Este o fire calma, blanda si iubitoare. Ii plac copiii si animalele si are o grija aparte pentru cei cu dizabilitati sau in situatii de risc, de aici provenind si dragostea fata de meseria pe care o practica de cativa ani ca si terapeut pentru copiii cu diverse tulburari. Impreuna cu Milo, cainele ei, intervine in sedintele de terapie, dar si in celelalte activitati pe care le desfasuram.
https://www.terapiecucaini.ro/wp-content/uploads/2022/08/Lucian-640x640.png
Lucian Miess
Are studii de management economic la ASE, s-a implicat in multe actiuni de binefacere atat ca persoana fizica, cat si alaturi de firma pe care o conduce (GETT’S SALONS), realizand numeroase parteneriate alaturi de Salvati Copiii, Crucea Rosie, Concordia, Fundatia Mereu Aproape etc, prin care sa contribuie la imbunatatirea calitatii vietii beneficiarilor acestor actiuni. Lucian considera ca nu putem avea pretentia de a trai intr-o lume mai buna, pe care doar altii sa o faca, noi fiind doar beneficiari si nu si contributori. Astfel, in acest demers, impreuna cu cainele lui, Archie, incearca, in limita timpului, sa contribuie la cresterea unei constiinte colective si implicit la cresterea empatiei in randul oamenilor cu privire la problemele sociale ale societatii. Impreuna fac parte din echipa de AAA si aduc bucurie si energie tutror oamenilor pe care ii intalnesc.
https://www.terapiecucaini.ro/wp-content/uploads/2022/04/Andreea-640x640.png
Andreea Puscoci
Ii plac animalutele de cand se stie si nu isi poate imagina viata fara un suflet necuvantator alaturi. Fiind o fire sociabila, care mereu vrea sa ajute, s-a alaturat echipei noastre, ajutandu-ne pe zona de online marketing.
https://www.terapiecucaini.ro/wp-content/uploads/2022/08/carla-640x640.png
Carla Alina Buleanu
Este licentiata in psihologie si masterand in Psihodiagnoza Cognitiva si Consiliere Psihologica. Este pedagog de recuperare, are un curs ABA Masters si, pentru ca ii place sa ajute oamenii, Alina s-a implicat in toate proiectele Asociatiei inca de la inceputuri
https://www.terapiecucaini.ro/wp-content/uploads/2022/04/Robin-640x640.png
Robin Simion
Este implicat in foarte multe activitati de voluntariat, de la salvarea spatiilor verzi din parcurile bucurestene, pana la voluntariatul in cadrul Serviciului de Ambulanta Bucuresti. Robin face parte din echipa de AAA, impreuna cu Happy, si este alaturi de noi ori de cate ori avem evenimente si deplasari.
https://www.terapiecucaini.ro/wp-content/uploads/2022/08/Horia-640x640.png
Horia Mitocaru
Este un voluntar implicat in proiectele de terapie si activitati. Alaturi de catelusa sa, Molly, formeaza o echipa de care copiii au mare nevoie. Horia reprezinta modelul patern pentru micutii care nu au familie, iar firea sa calda atrage ca un magnet.
https://www.terapiecucaini.ro/wp-content/uploads/2021/11/logo-ccu-contur-1-1-e1644670107564.png
Social