Pe 12 iunie 2016 am fost invitati sa participam la Expozitia Chinologica de la Bucuresti. Invitatia a venit de la Brindusa Gheorghiu, formulata simplu, dar cu mult entuziasm: “Veniti si aratati cine sunteti si ce faceti. Doar asa avem o sansa sa educam populatia si sa salvam copii si oameni:)”.

Asa ca ne-am pregatit jucariile, accesoriile, paturicile si duminica, in jur de ora 11:00, am ajuns la locatie si ne-am instalat in ringul central din cadrul expozitiei.

Nici noi nu ne-am asteptat la ce urma sa se intample. Am fost primiti cu foarte multa caldura de catre Brindusa, care timp de 2 ore a vorbit publicului despre noi si despre lucrurile frumoase pe care le facem. Copiii au venit sa se joace cu fiecare catel in parte, au facut pe micii dresori, au infrumusetat cu margelute si floricele cateii nostri, au alergat impreuna cu ei la pista de agility.

Ca de obicei, veterana noastra, catelusa Gigica, a fost vedeta evenimentului. A fost rabdatoare si, chiar daca era foarte cald si soarele ardea, ea a facut ce stia mai bine: a fost alaturi de de fiecare copil in parte, pana la final, atenta la fiecare, calma si plina de iubire.

Am vazut cat de mult conteaza ca un copil sa creasca impreuna cu un animalut (toti copilasii de la eveniment erau acolo impreuna cu catelul participant la expozitie). Absolut toti copiii au stiut din prima cum sa reactioneze la catei, cum sa ii stranga in brate, cum sa alerge alaturi de ei si cum sa se joace impreuna.

A fost unul dintre cele mai frumoase evenimente ale echipei noastre. Ne-am simtit ca acasa si am plecat cu totii incarcati de voie buna si de bucurie in suflet.

Multumim inca o data Brindusa pentru ca ne-ai dat ocazia sa aratam ce stim noi mai bine sa facem!

Toate pozele de la eveniment: http://bit.do/ExpoChinologica

Adresa Noastra

Șoseaua Iancului 9, București

anpc-sal
banner-772x250

Copyright © 2024