„Cu mințile curate” este despre a te descoperi, despre a te înțelege și despre a crește frumos; este despre dezvoltare personală și despre coeziune în grup.
„Cu mințile curate” este despre ce te frământă în interior și despre spațiul securizat în care poți vorbi cu un bun profesionist. Aceste minți curate reprezintă drumul pe care întâlnim ACCEPTARE (de sine și de ceilalți), ANCORE (pentru acum și pentru mai târziu), CUGETĂRI ȘI EXERCIȚII.
„Cu mințile curate” înseamna locul în care ne înțelegem mai bine, atât pe noi, cât și pe colegii din echipa de Terapie Si Activitati Asistate De Animale Bucuresti/ Clubul Câinilor Utilitari.

Aniversăm 1 an de colaborare cu Cabinet de psihologie si psihoterapie – Chiriacescu George, adică cu George Chiriacescu – psiholog clinician de formare adleriană. Avem acest proiect comun, pe care o să îl creștem tot mai mult.La baza colaborării noastre stă încrederea, profesionalismul, implicarea și voluntariatul. Lucrăm împreună pentru a crește profesional echipa de terapie și activități (TAAA) a Asociației Clubul Cainilor Utilitari, care are nevoie să fie cu mințile curate atât în intervenții, cât și în viața personală.

De ce ar avea nevoie echipa de TAAA să fie cu mințile curate? Pentru că luăm decizii la fiecare pas, pentru că lăsăm o parte din sufletul nostru pe oriunde mergem, pentru că suntem oameni și avem propriul nostru bagaj emoțional; pentru că suferința nu a ocolit pe nimeni și, poate cel mai important lucru, pentru ca noi să putem presta un serviciu de bună calitate.

www.cumintilecurate.ro

Adresa Noastra

Șoseaua Iancului 9, București

Contact

Telefon: 0721682435

Copyright © 2022. All Rights Reserved.
Carefully crafted by OpalThemes.