bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Ajutoarele noastre cu 4 labute

Ei sunt eroii de zi cu zi in toate activitatile pe care le face echipa de Terapie si Activitati Asistate de Animale.
Faceti cunostinta cu cei mai dragalasi catei šŸ™‚
https://www.terapiecucaini.ro/wp-content/uploads/2022/04/Gigica-640x640.png
Gigica
Rasa: metis
Gigica a fost emblema echipei noastre, . Din pacate, acum cativa ani, a devenit o steluta, insa ea continua sa straluceasca in amintirile si in sufletele sutelor de copii pe care i-a intalnit. Gigica a fost catelusa Lucianei, coordonatorul departamentului, si printre primii caini de terapie din Romania.
https://www.terapiecucaini.ro/wp-content/uploads/2022/04/Betty-640x640.png
Betty
Rasa: Metis
Varsta: 9 ani
Betty este partenera de lucru a Marei. In urma cu cativa ani s-au gasit una pe cealalta, iar din acel moment intre ele s-a format o legatura foarte stransa, fapt care le-a ajutat sa creasca si sa creeze o buna relatie de echipa. Impreuna au trecut prin cateva examene de lucru nationale si internationale, fiind una dintre primele 3 echipe om-caine din Romania atestate in interventiile asistate de animale, conform standardelor IAHAIO.
https://www.terapiecucaini.ro/wp-content/uploads/2022/04/Alice-640x640.png
Alice
Rasa: Golden Retrivier
Varsta: 3 ani
Alice, actuala catelusa a Lucianei este vesela, iubitoare si sociabila. Numele ei a fost special ales, gandindu-ne la ā€žAlice in Tara Minunilorā€ sau mai bine spus, catelusa care aduce minuni in vietile beneficiarilor nostri.
https://www.terapiecucaini.ro/wp-content/uploads/2022/04/Naook-640x640.png
Nanook
Rasa: Border Collie
Varsta: 3 ani
Mereu atenta, obedienta, in contact permanent cu Cristi, dar si cu Luciana, Nanook a trait langa sora ei mai mica, Alice si langa Eva, mezina echipei. Agila, in control, afectuoasa si sociabila, isi petrece majoritatea timpului asteptand sa-si reinceapa activitatea.
https://www.terapiecucaini.ro/wp-content/uploads/2022/04/Mura-640x640.png
Mura
Rasa: Labrador Retrivier
Varsta: 5 ani
Mura este o catelusa isteata, vesela, bine educata si dornica sa fie alaturi de copii. Ii plac foarte mult recompensele si le castiga stiind sa faca diverse exercitii, giumbuslucuri si puzzle-uri. Face echipa minunata alaturi de Georgiana si aduce bucurie in orice mediu ar fi.
https://www.terapiecucaini.ro/wp-content/uploads/2022/04/Happy-640x640.png
Happy
Rasa: Border Collie
Varsta: 8 ani
Happy este o catelusa vesela, plina de energie, care iubeste sa se joace cu copiii. Participa la activitati asistate de animale impreuna cu Robin.
https://www.terapiecucaini.ro/wp-content/uploads/2022/08/Moly-640x640.png
Molly
Rasa: Bull Terrier
Varsta: 7 ani
Este o catelusa minunata, blanda, echilibrata, in control. Cel mai mult ii place sa doarma si sa sparga baloane, dar cand este in preajma copiilor se activeaza si creaza momente minunate alaturi de Horia, fiind unul dintre primii caini de la noi din tara, atestati conform standardelor IAHAIO.
https://www.terapiecucaini.ro/wp-content/uploads/2022/08/Milo-640x640.png
Milo
Rasa: Golden Retrivier
Varsta: 3 ani
Ii plac baltile cu noroi si plimbarile lungi, ii place sa se joace si sa daruiasca zambete si fericire acolo unde da din coada. Iubeste oamenii si cateii in cel mai sincer mod si se incarca din interactiunea cu acestia.
https://www.terapiecucaini.ro/wp-content/uploads/2022/08/Archie-640x640.png
Archie
Rasa: Golden Retrivier
Varsta: 2 ani
Este inteligent, dornic de interactiune si joaca, echilibrat si se poate adapta usor la diverse situatii. Iubirea neconditionata pe care o arata, este atat de impresionanta incat copleseste, iar noi putem invata de la el cum sa iubim si cel mai important, sa o si aratam. Archie atrage privirile si copiii in jurul lui ca un magnet, ii distreaza prin trucurile pe care le face si prin bucuria pe care o arata.

Adresa Noastra

Șoseaua Iancului 9, București

Contact

Telefon: 0721682435

Copyright Ā© 2022. All Rights Reserved.
Carefully crafted by OpalThemes.