”Bună ziua, știți – se aude o voce timidă în difuzorul telefonului – strămătușa mea împlinește 103 ani și aș vrea să îi fac cadou o vizită cu echipa dumneavoastră și cu cățeii. Știu că s-ar bucura tare mult. Eu sunt din Florida, dar în ziua cu pricina o să fiu în România. Sora mătușii mele este singura rudă din țară pe care o am”.

Din vorbă în vorbă am aflat cât de mică este lumea; sărbătorita este într-un centru particular de seniori, bine cotat, care asigură cu adevărat condiții ca într-o familie. Și zic de lume că e mică, deoarece echipa noastră o știa deja pe strămătușă, din vizitele anterioare de la Asociația Creștină ”Sfântul Nicolae și Sfântul Alexandru”, loc în care am fost bine primiți de fiecare dată. Să vă mai spun cât de fericită a fost doamna Lina – sărbătorita? Că a primit până și un tricou de-al nostru cadou, pe care bucuroasă l-a îmbrăcat imediat? Atmosfera a fost electrizantă si fiecare om s-a întors de acolo răscolit de amintiri cu și despre bunicii săi.

Am profitat de vizită și am trecut pe la fiecare bătrânel care a vrut să mângâie cățeii ❤ 1 iulie a fost înca o zi cu sens pentru noi. La mulți ani, doamna Lina! Și mulțumim că am avut onoarea de a fi alături de dumneavoastră cu această frumoasă ocazie! Mulțumim voluntarilor noștri care de fiecare dată reușesc atât de bine să le facă viața mai frumoasă celor din jur: Lia Taranu-Hofnar, Laura Mlc, Diana Batorii, Ileana Mihaila, Mara Vasilescu, Ileana Darjan, Codruta Furtuna – autoarea pozelor, Octavian Rujoiu, Anghel Cristian, celor doi voluntari în probă – Costin și Horia, precum și tuturor cățeilor prezenți la activitate: Toby The Retriever, @Betty, Tess the Golden soul, Maya, Shanty, Mia, Molly și Anzu

Adresa Noastra

Șoseaua Iancului 9, București

Contact

Telefon: 0721682435

Copyright © 2022. All Rights Reserved.
Carefully crafted by OpalThemes.